Psykolog Ditte Munch-Andersen

Ditte Munch-Andersen, Autoriseret, kognitiv Psykolog med mere end 10 års erfaring.

Ville du elske en friplads til mit onlineforløb?

I december 2015 tilbød jeg en friplads på mit onlineforløb, og det har været sådan en fin oplevelse, at jeg har gjort det til et fast tilbud. Derfor har jeg valgt at tilbyde 4 fripladser om året. Som udgangspunkt en gang i kvartalet, men når det falder sammen med ferier, så skubber jeg dem lidt. Næste friplads trækkes fredag den 10.april  Du kan læse alt om mit vægttabsforløb her.


Ditte Munch-Andersen

Det du skal gøre for at deltage

For at komme i betragtning til en friplads, skal du sende mig en mail på [email protected], hvori du besvarer nedenstående spørgsmål: 


•Hvorfor du gerne vil med på forløbet.

•Hvad har du brug for min hjælp til.

•Hvorfor føler du, at min metode er den rigtige for dig.

  

ALLE er velkomne, men du skal kun melde dig, hvis du er helt sikker på, at du kan afsætte ca 2 timer om ugen til forløbet.Betina Fripladsvinder af "Få krammet på din sukkertrang"

Vi blev jo enige om, at jeg højst skulle veje mig en gang om måneden - og det er så i dag. Som jeg skrev i en af de første mails til dig, vejede jeg ca. 130 kg i begyndelse af september, hvor jeg startede forløbet hos dig. I dag godt 2 måneder senere er der forsvundet 12,5 kg! Og det helt uden at jeg har skullet anstrenge mig. Ja, jeg skal stadig arbejde med min spisning, men hvor er det blevet så meget lettere i løbet af de sidste to måneder. Og jeg har ikke det samme fokus på vægttab. Min tanke, da jeg stod op på vægten var: Det er helt i orden, hvis der ikke er sket noget - også hvis der skulle være kommet lidt mere på. Min overraskelse blev så meget større, da der faktisk var forsvundet ca. 4 kg på 4 uger! Og igen: Helt uden anstrengelser fra min side. Forandringen ligger i min måde at tænke på - takket være dit forløb. Tak for det, Ditte!

Friplads

Vinderen

Jeg trækker lod på dagen blandt de mails, der er kommet i foregående kvartal. Får du en friplads kontakter jeg dig direkte. 

Konkurrencen er også for dig, der allerede har fulgt onlineforløbet

Har du allerede deltaget på “Få krammet på din sukkertrang” , så skal du selvfølgelig ikke snydes for en god konkurrence. Tidligere deltagere vinder i stedet for et forløb 4 måneders ubegrænset emailsparring. 

 


Nina Fripladsvinder af "Få krammet på din sukkertrang"

Jeg vil starte med at sige, at jeg er vild med dit program, dine måde at formidle tingene på - og kan ikke lade være med at grine, når du kommer med eksempler, for ofte er de bare SÅ meget spot on!

Ditte Munch-Andersen

Om Ditte

Jeg er uddannet psykolog i 2004 og har siden 2007 hjulpet kvinder med at stoppe overspisninger - og tabe sig på en holdbar måde
© Psykolog Ditte Munch-Andersen. All rights Reserved