Samtaler

Jeg tilbyder Video-samtaler, som hjælper dig med:

  • At få helt styr på alle øvelserne og  metoderne på onlineforløbet “Få krammet på din sukkertrang- tag kontrollen over din spisning tilbag”
  • Normalisering af din spisning, så det ikke længere fylder dine tanker non-stop
  • Fokus på nye strategier, så du mindsker spisning på følelser
  • Øget kropstilfredshed
  • Øget selvværd
  • Mindsket perfektionisme
  • At lytte til egne grænser og behov
  • Arbejde med angstproblematikker

Vil du arbejde med vægttab- eller med at stoppe med at overspise? 

Så vil jeg altid foreslå dig at kombinere forløbet med onlineforløbet “Få krammet på din sukkertrang – tag kontrollen over din spisning tilbage”. Her får du nemlig alt teorien og alle øvelserne i de 5 timers videoundervisning. Det vil være en stor fordel for dig, fordi du på den måde kan vende tilbage til teorien og øvelserne igen på et senere tidspunkt og fordi det simpelthen er en billigere løsning for dig.

onlinekurser får du aldrig gennemført

Fordele ved online-samtalen

Du skal ikke ud af huset, og sparer transportid i en travl hverdag


Du kan få et forløb der er fuldstændigt tilrettet dine unikke behov. Det kan være i forbindelse med sygdom, som betyder, at du skal spise på en særlig måde, at du gerne vil snakke ugens øvelser og oplevelser igennem, fremfor at skrive dem til mig på en mail.


Eller fordi du har særlige problematikker, som ligger ud over mit onlineforløb. Som angst, stress eller depression.


Sikkerhed

Persondataforordningen (2018) betyder, at al kommunikation mellem psykolog og klient skal være krypteret. Derfor foregår videoopkald via Google Meet. 


​”

Frederikke om sin video-samtale

“Der var virkelig nogle ting, der faldt på plads for mig under vores samtale. Jeg fik mere styr på redskaberne. Jeg fik meget konkrete råd, som passede rigtig godt til mig. Jeg følte, at du virkelig forstod lige præcis MIN situation. En af de vigtigste ting, der kom ud af samtalen, er at jeg er begyndt ikke at forbyde mig selv ting på samme måde som før og måske endda spise en lille smule mere hver dag – tilgengæld er mit antal af overspisninger minimeret i høj grad. “


Frederikke- Kursist på "Få krammet på din sukkertrang"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed pulvinar rhoncus risus vestibulum luctus. Nunc pretium, mauris id maximus interdum, odio magna vulputate urna, sed fringilla dui sem vitae tortor.

Pris pr. session: 1200,-
© Psykolog Ditte Munch-Andersen All rights Reserved    Databeskyttelse og cookies