Kan du genkende retoriken? 

Det er nemlig ikke så få opskrifter der kører på netop den. “Denne kage er så lækker, at det var godt min kæreste var hjemme, ellers havde jeg spist den hele” eller “kagen er så sund, at du kan spise den hele med god samvittighed”. 

Hvad vi overser er, at der har sneget sig misbrugsretorik ind i vores hverdagssprog. Sukkerafhængigheden er blevet det nye normale og vi glemmer at stille spørgsmålstegn ved om det virkeligt skal være sådan, at vi ikke kan stoppe med at spise kage, før den er væk (også selvom den er sukker og glutenfri). 

Når det sker, bliver vi blinde for, at sukkerafhængighed og overspisninger ikke er, eller bør være normale. Og vigtigere, så gør det os blinde for, at det ikke er noget vi behøver at leve med, men derimod noget vi kan lære at kontrollere. 

Det synes jeg er ærgerligt! For overspisninger og følelsen af kontroltab går ud over mere end din buksestørrelse. Det går ud over dit selvværd og glæde i hverdagen. Derfor har jeg lavet mit onlineforløb “Få krammet på din sukkertrang – tag kontrollen tilbage” til dig, der gerne vil kunne spise et stykke kage – og så sætte resten væk til en anden god gang. 

Onlinekurset der er "for lækkert" 😉 

Du kan få adgang til onlineforløbet "Få krammet på din sukkertrang- tag kontrollen over din spisning tilbage" med det samme