Hvorfor virker mine slankekure ikke?

  • Vejer du for meget?
  • Overspiser du?
  • Føler du, at du har mistet kontrollen over din spisning? 
  • Overspiser du bare ved tanken om at gå på slankekur?
  • Vejer du mere nu, end før din 1. slankekur?
  • Slutter de fleste af dine vægttabsforsøg med en eller flere overspisninger?

Få psykologens forklaring på, hvorfor endnu en slankekur ikke er svaret (og i værste fald gør, at du tager på i stedet for at tabe dig).

-Og få svaret på, hvad du skal gøre i stedet!

Jeg synes, de seneste fem uger har været fantastiske. Det er gået super godt, og jeg har på under fem uger tabt 5,2 kilo. Det resultat er jeg ovenud tilfreds med! Jeg er fortsat super motiveret. Jeg vil rigtig gerne tabe mig yderligere 10 kilo, og lige nu virker det slet ikke urealtistisk, så jeg fortsætter bare. Jeg har det rigtig godt!

Ulla
Deltager på onlineforløbet "Få krammet på din sukkertrang, tag kontrollen over din spisning tilbage".